Naisten jalkapallo saa runsaasti arvostusta Suomessa ja maailmalla

Naisten jalkapallo on viime vuosina tullut entistä tunnetuimmaksi ja suosituimmaksi urheilulajiksi eri puolilla maailmaa ja myös Suomessa. Suomessa tunnetuin naisten jalkapallojoukkue on Suomen Naisten jalkapallomaajoukkue Helmarit, joka pelaa Suomen Palloliiton välittömässä alaisuudessa. Tunnetuin pelaaja monille lienee sympaattinen hyökkääjä Linda Sällström, joka on tehnyt Helmareille eniten maaleja.

Tiesitkö, että jalkapallo on aina historian saatossa ollut yksi seuratuimmista ja suosituimmista pallolajeista? Varsinkin nykyään. Kiitos internet- ja suoratoistoaikakauden, jolloin pelit ovat tulleet entistä tutummiksi suurelle osalle ihmisistä kaikkialla maailmassa. Useimpia jalkapallopelejä, varsinkin maajoukkuepelejä voi seurata usein myös suorana joko televisiosta tai internetistä. Helmarit ovat menestyneet viime vuosina hienosti ja suuntaus eteenpäin on koko ajan näkyvissä.

Uusi tehokas CRM-järjestelmä tuo tehokkuutta peleihin

Monet urheiluseurat- ja liitot ovat kokeilleet menestyksekkäästi uutta lime-technologies.fi järjestelmää. Lime-technologies.fi järjestelmään kuuluva CRM-työkalu auttaa asioita hienosti eteenpäin. Pelaajien menneet ja tulevat tapahtumat, markkinointitoimenpiteet, matkat, ruokailut, palkat ja valmennukset kaikki saadaan ”saman katon alle.” CRM-järjestelmä vähentää tehokkaasti myös ”päällekkäistä työtä” ja tuo helppoutta ja menestystä arkeen.” Uuden tehokkaan ja elinvoimaisen lime-technologies.fi -järjestelmän myötä myös urheiluliittojen ja seurojen yhteistyö parantuu ja tiivistyy.

Lime-technologies.fi -järjestelmä alan huippuosaaja myös urheilussa

Tiesitkö, että lime-technologies.fi -järjestelmä on varustettu hyvin monipuolisilla toiminnoilla. Huippusuosittu lime-technologies.fi – järjestelmään perustuva CRM -työkalu räätälöidään jokaisen käyttäjän tarpeiden mukaan. Järjestelmä on myös erittäin helppo integroida yrityksen muihin järjestelmiin. CRM -järjestelmään lisäät helposti tarvittavia tietoja ja poistat niitä, joita et enää tarvitse. Aikaa säästyy, asiakas-,/kohderyhmät pysyvät tyytyväisinä ja kaikki asiakashistoria varmassa tallessa, kaikki ”saman järjestelmäm sisällä tallessa.”

Urheiluseuroissa myös kaikki markkinointikampanjat, menneet ja tulevat tapahtumat, jäsenmäärät että tehtävälistat sekä tapaamiset ovat kaikki helposti löydettävissä. Tutustu siis käänteentekevään CRM -järjestelmään jo tänään!

Hatunnosto naisjalkapallolle

Suomalaisella naisjalkapallolla menee hyvin. Palkat, arvostus ja aikatauluttaminen ovat kaikki kunnossa. Suuri arvostus kuuluu tietenkin myös naisjalkapalloilijoille, kuten myös heidän valmentajilleen. Historiaa taaksepäin katsoessa voidaan havaita, että Helmarit ovat niittäneet menestystä ja arvostusta jo pitkän aikaa. Vuonna 2005 Suomen naisten jalkapallomaajoukkue valittiin ensimmäisen kerran EM-kilpailuihin. Riemu oli ansaitusti rajaton ja tulokseksi saatiin jaettu kolmas sija yhdessä Ruotsin joukkueen kanssa.

Korkeimmillaan Helmarit ovat olleet Fifan ranking-listalla sijalla 14. Sijoitusta voidaan pitää erittäin merkittävänä ansiona, joka on antanut intoa mennä lajissa eteenpäin.

Naisjalkapalloilun epäkohtia maailmalla

Maailmalla naisten jalkapallopelit eivät aina saa kaikkea tarvitsemaansa arvostusta. Arvostuksen puute saattaa näkyä huonossa palkkauksessa tai siinä, että pelejä pelataan vain harrastuspohjalta. Joskus palkkaa ei kaikkialla maailmassa tule käytännössä lainkaan. Jokaisen on kuitenkin elettävä, joten jotkin kovaa tulosta tekevät naisjalkapalloilijat ovat siirtyneet kokonaan ammattilaisjalkapallon pelaajiksi tai vain yksinkertaisesti hankkineet vakituisen työn jalkapalloilun lisäksi.

Joissakin päin maailmaa, kuten esimerkiksi Kolumbiassa naisilla on päällekkäisiä pelejä maajoukkuejalkapallon ja paikallisten sarjapelien kanssa. Kaikissa maapallon osissa paikalliset palloliitot eivät selvästikään tee parastaan asioiden saamiseksi kohdalleen. Suomessa ja valtaosassa maailmaa asiat ovat kuitenkin paremmin ja naisten jalkapalloon tulee koko ajan lisää innostuneita pelaajia.

Suomi esimerkkinä naisjalkapallossa

Suomi näyttää maailmalle hienoa esimerkkiä naisten A-maajoukkueen palkkauksessa, sillä Suomen Palloliitto maksaa sekä nais- että miesjalkapalloilijoille tasaväkistä korvausta ammattitaidolla laadittujen pelaajasopimusten myötä. Helmareissa into saavuttaa menestystä jatkuu lujana, joten ei ihmekään, että joukkue osallistuu vuoden 2022 Naisten Euroopan mestaruus jalkapallokisoihin. On juuri kuten Suomen Naisten jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Linda Sällström on todennut: ”Tunnen ylpeyttä olla suomalainen jalkapalloilija.”

Leave a Reply