Tarjoa parhaille työntekijöillesi unelmien jalkapalloreissu Qredin yrityslainalla

Jalkapallo on monen nuoren, ja hieman vanhemmankin, suosikkilaji, ja monilta työpaikoiltakin löytyy joukkioittain jalkapallofaneja. Todelliset jalkapallofanit haaveilevat usein pääsevänsä unelmiensa jalkapalloreissulle, esimerkiksi EM-kisakatsomoon, jolloin tällainen reissu onkin oivallinen porkkana parhaiden työntekijöiden palkitsemiseksi tai vaikkapa työntekijöiden yhteiseksi tyky-tapahtumaksi. Työntekijöihin panostaminen kannattaa ja tällaiset porkkanat saavat työntekijät ponnistelemaan entistä kovemmin yhteisen hyvän eteen. Lisäksi tapahtumat lisäävät työyhteisön me-henkeä. Vaikka yrityksestä löytyisikin todellista halua toteuttaa työntekijöidensä haaveita ja tarjota heille maukkaita porkkanoita, ei joka yrityksestä välttämättä löydy tähän kerralla tarvittavaa rahasummaa. Tällöin Qredin yrityslaina voi olla hyvä vaihtoehto.

Yrityslainaa yksinkertaisesti Qrediltä

Yrityslainaa voi hakea yksinkertaisesti, nopeasti ja riskittä Qrediltä. Ammattitaitoinen Qred on asiakkaidensa kehuma lainanhakupalvelu, jonka kautta yrityslainan hakemiseen ei kulu juuri paria minuuttia pidempään. Lainaa voi hakea 1 000 eurosta jopa 200 000 euroon, eikä lainanhakemiseen liity aloitusmaksua, piilokuluja tai sitoutumisaikaa. Valitsemalla Qredin lainahakemuksesta tarvitsemasi lainasumman, liittämällä yrityksesi Y-tunnuksen lainahakemukseen ja klikkaamalla vihreää Hae lainaa -nappia käynnistät Qredin yrityslainahaun.

Miksi ja milloin Qred?

Qredin Lainapalvelu sopii hyvin yrityksen monenlaisiin tilanteisiin. Työyhteisön tyky-päivien lisäksi lainan voi käyttää esimerkiksi uusien laitteiden ostamiseen tai yrityksen palkkojen maksamiseen. Qredin sivusto on myös oivallinen paikka etsiä yritykselle rahoituskumppania ja hakea vinkkejä sekä inspiraatiota Qredin kasvublogista. Kun haet lainaa Qredin kautta, hoidetaan koko prosessi sujuvasti ja ammattitaidolla, yrittäjän omaa aikaa, vaivaa ja rahaa säästäen.

Miksi työntekijöiden viihtyvyyteen kannattaa panostaa?

Työntekijät ovat yrityksen menestyksen avain. Tämä pätee muuten myös yksityisyrittäjiin, jotka ovat itse oman yrityksensä ainoita työntekijöitä! Ellei työntekijä tai työntekijät voi hyvin, eivät he myöskään pysty parhaaseen mahdolliseen työpanokseen, vaan pahoinvointi heijastuu nopeasti yrityksen tulokseen. Sen sijaan hyvinvoivat työntekijät pystyvät parhaimpaansa sekä ovat luovia ja innostuneita.

Pahimmillaan työyhteisön huonovointisuus voi johtaa siihen, että työntekijät alkavat uupua ja osa voi ajautua jopa burn outiin. Työntekijöiden sairastelu ja jatkuvat poissaolot tulevat yritykselle kalliiksi, minkä lisäksi ne aiheuttavat jatkuvaa tarvetta opettaa työtehtävät alati vaihtuville sijaisille. Tästä syystä työyhteisön mahdollisiin ongelmakohtiin kannattaakin puuttua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja työntekijöiden viihtyvyyteen kannattaa panostaa!

Työntekijöiden huono viihtyvyys johtuu usein huonosta johtamisesta tai siitä, että työntekijällä on tunne, ettei hänen työpanostaan ja osaamistaan arvosteta riittävästi. Tarjoamalla työntekijöille sopivia porkkanoita sekä mielekkäitä tyky-tilaisuuksia työnantaja osoittaa välittävänsä siitä, mitä hänen työntekijöilleen kuuluu, ja haluavansa panostaa työntekijöihinsä.

Huono viihtyvyys työssä voi johtua myös siitä, että työntekijä kokee omat vaikuttamismahdollisuutensa liian vähäisiksi. Tällöin esimerkiksi työntekijöiden ottaminen mukaan työyhteisön tyky-päivien suunnitteluun voi olla yksi tehokas keino vaikuttaa työntekijöiden viihtyvyyteen. Jos työyhteisössä on runsaasti jalkapallofaneja, liittyy tyky-päivien ohjelma todennäköisesti jotenkin tähän upeaan lajiin. Unohda siis perinteiset tyky-päivät, joiden ryhmäytymis- ja tutustumisleikit moni työntekijä kokee vaivaannuttaviksi eikä ainakaan työkykyä parantaviksi, ja ota työntekijät mukaan suunnittelemaan sellaista tyky-päivää, joka voi aidosti tukea heidän työssäjaksamistaan. Anna Qredin hoitaa tyky-päivää varten tarvitsemasi laina, ja voit itsekin ottaa mahdollisimman rennosti.

Leave a Reply