Upea halloween-asu futisjoukkueen naamiaisjuhliin

Perinteisesti amerikkalaiseksi juhlaksi mielletty halloween on alkanut saada yhä enemmän jalansijaa myös Suomessa. Meillä esimerkiksi erilaiset naamiaisjuhlat ovat suosittuja Halloweenin aikaan, ja mikäpä olisikaan parempi tapa piristää pimeneviä ja viileneviä iltoja kuin hassutella hauskoilla ja upeilla halloween-asuilla. Naamiaisjuhlien järjestäminen esimerkiksi futisjoukkueelle on myös hauska idea, sillä se voi auttaa kohottamaan joukkueen me-henkeä ja piristämään kilpailuhenkeä. Saat tästä artikkelista vinkkejä, joiden avulla löydät upean halloween-asun joukkueesi naamiaisjuhliin – olipa budjettisi sitten pieni tai suuri!

Mistä löydän upeat asut?

Upea Halloween asu löytyy näppärästi Party Kingiltä! Surffaile siis suoraan Party Kingin Halloween-asujen osastolle ja aloita mieleisen asun etsintä. Erilaiset hakufiltterit auttavat sinua etsimään itsellesi mieleistä asua. Voit esimerkiksi valita suosituimmat asut ensin tai jos budjettisi on erityisen pieni, voit valita halvimmat asut ensin. Upeita asuja on tarjolla sekä lapsille että aikuisille.

Edulliset aikuisten asut

Jos budjettisi on erittäin pieni, valitse hakufiltteriksi edullisin hinta. Kannattaa tutustua esimerkiksi hupulliseen zombi-naamariin, jolla on helppoa luoda upea asu pikkurahalla! Naamari maksaa alle viisi euroa, mutta on pienestä hinnasta huolimatta hurjan näyttävä. Yhdistä naamari mustiin vaatteisiin ja upea asu on valmis! Naiselle hyvä, edullinen vaihtoehto ovat esimerkiksi Pahatar-panta tai yksisarvinen-tarvikesetti. Ensiksi mainittu tarvitsee kaverikseen vain mustat vaatteet ja näyttävän meikin ja upea, hieman pelottava asu on valmis. Yksisarvinen-tarvikesetti sopii myös hyvin yhteen mustien vaatteiden, kuten mustien trikoiden kanssa. Tällä setillä luot itsellesi suloisen asun, joka ei jää edullisesta hinnasta huolimatta huomaamatta! Molemmat vaihtoehdot maksavat Party Kingillä alle viisi euroa kappale.

Edulliset lasten asut

Myös lapsille löytyy edullisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi näyttävät lasten luurankosukkikset maksavat alle viisi euroa ja samaan hintaan Party Kingiltä löytyvät myös lasten luurankokäsineet. Myös tunnettuja satuhahmoasuja löytyy Party Kingiltä melko edullisesti. Esimerkiksi Pinokkio- tai Aladdin-asu on hauska valinta, ja maksaa tällä hetkellä Party Kingin verkkokaupassa alle 13 euroa!

Hieman isomman budjetin asuja

Jos valinta ei ole rahasta kiinni, löytyy Party Kingiltä niin lapsille kuin aikuisille myös upeita valmiita asuja, joissa pääset pukeutumaan teeman mukaisesti päästä varpaisiin. Osa aikuisten asuista maksaa useita satasia, mutta ovat rahan väärtti, jos haluat tehdä futisjoukkueesi juhlissa lähtemättömän vaikutuksen. Esimerkiksi Ihmissusi Monster Supreme, Batman Dawn of Justice Supreme, V For Vendetta Deluxe ja Jokeri Deluxe -asu ovat upeita vaihtoehtoja.

Erityisen upeat lastenasut löydät Party Kingiltä alle 70 eurolla! Esimerkiksi Puhallettava T-Rex Dinosaurus -asu tai lasten Asterix-asu ovat upeita vaihtoehtoja.

Leave a Reply