Lapset mukaan jalkapallo-otteluihin

 

Lapset on hyvä ottaa mukaan kaikkiin perheen yhteisiin tekemisiin. Se yhdistää väkeä ja tuo paljon iloa arkeen. Jo hyvin pienet lapset voi viedä tapahtumiin, kuten urheilukisoihin. Ota siis lapset mukaan jalkapallo-otteluihin ja vietä hauska päivä yhdessä perheen kesken.


On kuitenkin tärkeää pitää huolta lapsen tarpeista. Näihin kuuluvat esimerkiksi ruokailu säännöllisin väliajoin sekä rattaat, joissa lapsi voi tarvittaessa jopa nukkua. Lapset eivät hidasta elämää tai estä täysillä elämistä, vaan he tuovat elämään rikkautta. Heidän kanssaan voi nimittäin jakaa yhdessä harrastuksia ja tehdä niistä hauskoja koko perheen retkiä.

Jalkapallo-ottelun jälkeen voi käydä esimerkiksi syömässä, jotta lasten mieleen jää päällimmäisenä muisto siitä, että ensin harrastettiin ja päästiin vielä ulos syömään. Tällaiset muistot ovat lapsuuden kannalta olennaisia, ja ne säilyvät mielessä aina.

Vietä hauska päivä jalkapallon parissa

Jalkapallo on koko perheen yhteinen harrastus. Kun vähintään yksi perheen pienimmistä on pelaamassa tärkeää ottelua kentällä, kaikki muut kannustavat katsomossa. Jo aivan pienen vauvan voi ottaa mukaan harrastukseen, kunhan heille muistaa ottaa mukaan matkarattaat. Ne suojaavat lasta auringolta ja sateelta, ja pienet lapset voivat myös nukkua niissä rauhassa.

Monikäyttöiset matkarattaat ovat myös todella kevyet, ja niiden kanssa on kätevä liikkua ahtaissa olosuhteissa. Kun kaikki tarvittavat tarvikkeet ovat mukana, nauttivat lapsetkin yhteisistä harrastuksista. Muista ottaa kaikki tarvittava mukaan!

Pieniä ja vähän isompiakin lapsia varten tarvitset:

  • Rattaat
  • Syömistä ja juomista
  • Tarpeeksi vaatetta suojaamaan auringolta, sateelta ja tuulelta
  • Vaihtovaatetta

Minkä ikäisen lapsen voi viedä urheilutapahtumiin?

Vastasyntyneen täytyy olla kotona noin kahden viikon ajan syntymän jälkeen, Siitä eteenpäin vauvaa voi viedä ympäriinsä hänen jaksamisensa mukaan. Jos pieni perheenjäsen on täynnä energiaa, voi sen kanssa vierailla erilaisissa tapahtumissa.

Kaikenikäisiä lapsia voi aivan hyvin kuljettaa mukana perheen harrastuksissa isompien lasten rinnalla. Tärkeintä on, että kaikilla on hyvä ja iloinen mieli, jolla pääsee jo pitkälle. Jo pieni vauvakin nauttii asioiden seuraamisesta ja uusista paikoista, joten ei ole mitään syytä pelätä silmäterän ottamista mukaan tapahtumiin.

Leave a Reply